top of page
begreb.
Lys er, og har altid været, et

humant

Opdag: Human Belysning

SMUKT LYS, DER SKABER TRIVSEL

Det primære formål med human belysning er at lade lyskilder og -anlæg arbejde sammen med øjet om at se bedst muligt. Lys skal virke, så man kan se - og så må det i øvrigt gerne være smukt, inspirerende og give mennesker trivsel og gode arbejdsmuligheder. 

Med afsæt i 40 års teoretisk og praktisk erfaring, inviterer cand. arch. og lysdesigner, Asger Bay Christiansen, dig indenfor i den humane belysnings univers. Her finder du både rådgivning om lys til private og erhverslivet, kurser til fagfolk og skræddersyede workshops, samt smukke lamper med "solskinslys".

A bay-storm-20-02-21-147-juni-fullres 4.

Et liv med lys

MØD ASGER BAY CHRISTIANSEN

 - I 1972 deltog jeg i nogle meget intensive kurser på Arkitektskolen Kgs. Nytorv i København, korrekt benævnt: Det Kongelige Akademi for de Skjønne Kunster, Byggeteknik, Lyslaboratoriet, ved docent arkitekt maa. Sophus Frandsen og Ebbe Christensen.

Vi iagttog dagslysets bevægelse i Festsalen, og ikke mindst, hvad der skete med rummet, når gardiner blev brugt eller ikke brugt. Det var et 3 ugers kursus fra kl. 9-17, og ikke et sekund gik til spilde. Der erkendte jeg, hvor totalt afgørende lyset er for oplevelsen af rum og form.

Arkitekturstudiet er studiet i rum og form forhold, og det var det studie, jeg brændte for. Derfor har jeg arbejdet med lys, rum og mennesker hele mit arbejdsliv. -

Kontakt Asger

LABORATORIET LYS & SYN

lyssyn@outlook.dk

+(45) 2018 2086

Du er velkommen til at udfylde formularen med dine spørgsmål eller ønsker vedrørende human belysning - eller hvis du ønsker at booke en rådgivningsløsning.

Kontakt

- Mit ønske, med denne bog om de humane belysningsprincipper, er at videregive den viden og erfaring, jeg har tilegnet mig siden 1972 - som praktiker, teoretiker, forsker, underviser og designer - på en letforståelig måde.

 

Mit håb er, at så mange almindelige og ualmindeligere mennesker som muligt vil blive inspireret af bogen, og gå ud og forbedre belysningen, hvor de bor og arbejder - og opleve solskin i livet, også på en gråvejrsdag.

Asger Bay Christiansen

Cand.arch., Lysarkitekt

bottom of page